Wist jij wat je wilde worden als je later groot bent?

Hoe weet je nu op je 18e wat je later wilt worden?

 

Ik had geen werkelijk geen idee, dus ik deed waar ik goed in was. Wiskunde, economie, administratie. Op de middelbare school en daarna, was ik meer een bètavrouw. Biologie had ik in de 2e al laten vallen, dus de weg richting de zorg was een soort van afgesloten. Die talenknobbel was toen ver te zoeken. Inmiddels red ik me aardig, zelfs in het Grieks! 

 

Met zo’n vakkenpakket kom je al gauw op kantoor uit. En nog wist ik niet wat ik wilde worden. Toen belandde ik in verzekeringsland ook wel de financiële sector. De ene na de andere studie op het gebied van levensverzekeringen en schadeverzekeringen. Ik was er toevallig heel goed in. Ook de projecten waarin ik mee mocht draaien, waren voor mij als organisatietalent een eitje. Na verloop van tijd begon het enthousiasme in mijn werk wel af te nemen. Maar de gouden kooi (wat de financiële sector toch is) weerhield me er steeds van om dat te doen wat ik écht graag wilde.

 

Want met dat vraagstuk had ik me de laatste jaren meer en meer mee beziggehouden. Samen met een coach op onderzoek uit: Wat is je droom? Wat wil je? Wat kun je allemaal al? Wat houdt je tegen? Voelen wat past wel en wat pas niet bij mij. Inmiddels ging mijn lichaam steeds meer protesteren, de ene klacht na de andere. Van onschuldige klachten tot in een burn out. Lief zijn voor mezelf was er niet meer bij. 

 

Als op een dag alweer bijna 2 jaar geleden, op m’n 48ste, het echt niet langer gaat en het roer écht om gaat. Ik word Lifecoach en Yogateacher!! Ik laat me niet meer weerhouden door wat anderen zeggen; er zijn al zoveel LifeCoaches en yogadocenten. Maar ik ga in mijn kracht staan, ik heb vertrouwen in mezelf; ik heb iets te bieden en weet mensen te inspireren. De opleidingen tot LifeCoach bij ATMA en Yogateacher bij Arhanta hebben mij zoveel gebracht. Maar het allermeest de bevestiging dat ik nu op het goede pad zit, dat dit hetgeen is waar ik gelukkig van word en dat dit de baan is wat ik wil worden als ik later groot ben!

 

 

Hoe mooi is het om mensen te coachen in vitaliteitsvraagstuk!?

 

Ben je door corona het spoor bijster of juist zonder werk komen te zitten en weet je niet meer welke kant je op wilt? Of wil jij ook op onderzoek hoe je de 2e helft van je leven wil inrichten?

 

Dan is vitaliteitscoaching W.E.L.Z.I.J.N. de oplossing!

In deze coaching ga je in 7 sessies op onderzoek uit, ontdekken, leren:

 

*  Je weet waar je energie van krijgt;
*  Je weet hoe je in je kracht komt te staan;
*  Jouw (diepste) wensen zijn weer zichtbaar;
*  Je weet waar (lichamelijke) weerstand, risico’s en valkuilen zitten;
*  Je wordt je (weer) bewust van je gevoel;

 

Waardoor je betere keuzes en besluiten voor jezelf kan maken. En je ontdekt dat je weerbaar bent en nog steeds flexibel kunt zijn in lichaam en geest. Dat je een gelukkig mens kan zijn!