Reiki I

 

Langzaam maar zeker krijgt de combinatie van mijn hooggevoelig zijn en mijn handen die tintelen -omdat ze iets willen, iets kunnen- steeds meer mijn aandacht. En alles wat je aandacht geeft groeit!

 

Zo ook mijn wens om hier iets mee te doen om zo een ander te helpen pijn te verlichten of blokkades op te heffen. Vorig jaar heb ik Reiki I gevolgd en voor dit jaar staat Reiki II op het programma.

 

Maar wat is Reiki nou eigenlijk?

Reiki is de overdracht van energie tussen de therapeut en cliënt.

Reiki therapie heeft Japanner Mikao Usui als geestelijk vader. Hij ging ervan uit dat iedereen over een dosis energie beschikt. Die levensenergie wordt gesimuleerd door onze handen. Reiki beschouwt ons lichaam, onze geest en ziel als één geheel. Tijdens een behandeling legt de therapeut-uiteraard met toestemming van de cliënt- zijn handen op de plaats waar we bijvoorbeeld pijn ervaren; daar wordt de energie geblokkeerd en moet deze weer worden vrijgemaakt. 

 

Wat betekent Reiki voor mij?

Door Reiki op mezelf toe te passen ga ik mezelf steeds beter leren kennen, leer ik hoe ik mijn energie kan laten stromen en krijg ik steeds meer vertrouwen in mijn intuïtie. Mijn zelfinzicht wordt groter, zodat ik het leven kan gaan leven wat je zo graag wil.

Keuzes maken die echt bij mij passen, Lifechanging, Lifedesign, Leven in geluk en balans!

Afspraak maken?

Bel me,

mail me,

of vul het contactformulier in.