Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn!

 

We worden steeds ouder, maar de kwaliteit van leven daalt. Chronische ziekten nemen explosief toe, er is een stijgend aantal burn-outs. Van 11% in 2007 naar 16% in 2017. En we bewegen te weinig.

 

Gelukkig wordt er van overheidswege steeds meer aandacht besteed aan het preventief verbeteren van vitaliteit. De ambities van het Nationaal Preventie akkoord liegen er niet om. Overal zie je programma’s ontstaan om te werken aan vitaliteit. Er zijn nog maar weinig programma’s die alle aandachtsgebieden tot vitaliteitsverbetering aanpakken.

 

(Vitaliteits)Trainingsbureau MPauring

 

Ik ben vitaliteitstrainer bij MPauring. We hebben 2 Vitaliteitstrainingen ontwikkeld voor werknemers van bedrijven, Mentaal Fit en Fysiek Fit, gericht op een blijvende gedragsverandering, een verbeterde levensstijl voor ‘de rest van je leven’. Passend in een totaal Vitaliteitsplan van de werkgever.

 

De 5 pijlers van onze trainingen

1.  Bewustwording van het aanroepen van je mentale en spirituele krachten waardoor meer zelfvertrouwen en positiviteit.

2.  De 6 punten van – wat bij MPauring heet – de Heilige Graal van fitheid en energie:

1  Geluk

2  Ontspanning, rust

3  Overgewicht aanpakken

4  Genotsmiddelen

4  Lichaamsbeweging

6  Eten

Het gaat om de mix van alle 6 punten, niet een punt uitgezonderd. Juist deze benadering is uniek. De effecten van een aparte training gericht op bijvoorbeeld alleen energie- of stressmanagement zijn namelijk vaak slechts tijdelijk voelbaar en leveren niet wat nog meer kan

3.  Een levensstijl voor de rest van je leven. Natuurlijk ter eigen invulling door de deelnemer. “MPauring doet niet aan crashdieten!”

4.  Een daadwerkelijke gedragsverandering. Wetenschappelijk onderbouwd.  Vandaar de garantie op succes door MPauring.

5.  Een beklijvende methode die altijd opnieuw inzetbaar is en met nazorg door onze trainers ondersteund tot individuele coaching aan toe!

 

 

Meer weten?

Over MPauring

en de vitaliteitstrainingen?

Mijn werkgever is enthousiast!

Neem contact met ons op

wat de mogelijkheden voor

mij en mijn werkgever kunnen zijn.