bij Carina? Wie ben ik?

 

Ruim 28 jaar heb ik in de financiële sector gewerkt. In verschillende functies en verschillende rollen. De laatste jaren ervaarde ik disbalans in mijn werk; ergens goed in zijn maar er geen energie uithalen. Hoe ga je daar mee om en hoe houd je je staande in de hectiek van onze westerse maatschappij? Is dit nou écht wat ik wil?

 

Ik raakte de balans helemaal kwijt en stond niet meer in mijn eigen kracht. Met behulp van een coach heb ik deze fase in mijn leven heel bewust gemaakt en doorleefd. Dit was een hele moeilijke fase en nu terugkijkend ook een hele bijzondere fase in mijn leven. Ik heb geleerd om weer de regie over mijn eigen leven te nemen, mijn eigen lifedesign te creëren.

 

Het kon niet anders of het roer ging om! Ik heb de opleiding tot LifeCoach bij ATMA in Amersfoort gevolgd en de Yogadocentenopleiding in de Ashram van Arhanta Yoga in Sinderen. Ik ervaar dat yoga een perfecte aanvulling is op LifeCoaching. Het helpt in bewustwording, rust en balans. En het maakt je lichaam én geest flexibel.

 

Als erkend LifeCoach, Yogateacher en ervaringsdeskundige, help ik nu mensen die vastlopen in een loopbaanvraagstuk of Lifedesignvraagstuk. Het lukt slechts weinig mensen om zo’n zoektocht alleen te doen. Ik ben jouw LifeCoach en ga de uitdaging met jou aan.

 

Ga jij ook de uitdaging aan?

 

LifeCoaching bij Carina

Inspiratie, motivatie en intensieve

coaching gericht op de

je loopbaan- of lifedesignvraag.

Afspraak maken?

Bel me,

mail me,

of vul het contactformulier in.