Toen ik de pijn het hardst voelde, was de behoefte om ‘vrij-uit’ mezelf te kunnen zijn het grootst. Ik nam een besluit en ging mijn droom achterna!

In 2011 nam ik een 2e sabbatical.  Al jaren ervaarde ik disbalans in mijn werk. Ik was ergens heel goed in maar haalde er geen energie uit. In de 7 maanden waarin ik als hostess in Griekenland werkte, voelde ik hoe fijn het was te werken en tegelijkertijd te genieten. Er ontstond een droom! Ik ga werk doen dat bij me past op een plek waar ik het liefst ben.

 

Eenmaal terug in Nederland viel ik weer terug in mijn oude gewoonten. Er ontstond een strijd in mijn hoofd; enerzijds baanzekerheid en anderzijds een gouden kooi waarin ik me gevangen voelde. Het kost het me alle energie. Echte vrijheid om te kunnen zijn wie ik ben en te doen wat ik het liefst wil lukte niet. Ondanks alle bezwaren nam ik een besluit. Ik leerde weer de regie over mijn eigen leven te nemen, mijn eigen lifedesign te creëren. Het roer ging om!

Mijn missie

 

Het is mijn missie om mensen weer vrij-uit zichzelf te laten zijn en in verbinding met zichzelf te laten komen.

Ik startte de opleiding tot LifeCoach bij ATMA in Amersfoort en volgde de Yogadocentenopleiding in de Ashram van Arhanta Yoga in Sinderen. Van de financiële sector nam ik afscheid.

 

Al snel gaf ik yogalessen in de yogastudio van een oud collega. Ik richtte mijn eigen onderneming op Yoga bij Carina en startte met yogalessen onder eigen naam. Zo begon ik met een klein klasje; nu geef ik al yogalessen op 3 locaties!


Ik ervaar dat yoga een perfecte aanvulling is op LifeCoaching. Het helpt in bewustwording, rust en balans. Het maakt je lichaam én geest flexibel. Met Lifecoaching bij Carina help ik als erkend LifeCoach en ervaringsdeskundige mensen die vastlopen in een Lifedesignvraagstuk. Ik vind het fantastisch te zien hoe mensen door Lifecoaching hun eigen antwoorden vinden, kunnen groeien en weer “vrij-uit” zichzelf kunnen zijn.

Naast Lifecoaching specialiseerde ik me in Vitaliteitscoaching. Ik heb een vitaliteits-programma W.E.L.Z.I.J.N. ontwikkeld. Hierin leer je om nieuwe gezonde gewoonten eigen te maken, in een 1 op 1 coaching traject! In zeven stappen werken we aan thema’s die spelen in ieders leven. Door stil te staan bij deze thema’s komt er beweging in en verander je eenvoudig van gewoontes. Ongezonde gewoontes laat je los waardoor er ruimte komt voor nieuwe positieve gewoonten in je leven.

4 redenen waarom je wél wilt veranderen

 

Herken je dit? Je wilt wel veranderen, omdat je dat van binnenuit voelt en niet omdat iemand vindt dat jij het anders moet doen. Maar waar je nu bent, dat gevoel is lekker veilig en financiële vrijheid opgeven is absoluut geen optie. Maar gewoonten die je energie kosten hebben hun grenzen!

 

W.E.L.Z.I.J.N. biedt oplossing

In dit coaching traject komen 4 gezonde pijlers samen. Deze pijlers centraal stellen in je leven levert je energie op waardoor je je weer “vrij-uit” jezelf voelt. En dat is precies mijn missie!

Mijn droom

 

Het is mijn droom om een week op een Grieks eiland te zijn waar ik samen met de deelnemers aan de vitaliteitstraining Z.I.J.J.N! werk aan hun verlangen om vrijuit zichzelf te zijn. Samen op zoek naar nieuwe gewoonten, die een gezonde en vitale levensstijl mogelijk maakt. Op deze plek genieten wij tegelijkertijd van het goede Griekse leven.

 

Mijn droom geeft mij een doel om vaker in mijn geliefde Griekenland te zijn en geeft mijn reis bestemming om dit te doen met Yoga, Life/Vitaliteitscoaching.

 

 

Welke droom wil jij nog waarmaken?

LifeCoaching bij Carina

Inspiratie, motivatie en intensieve

coaching gericht op de

je loopbaan- of lifedesignvraag.

Afspraak maken?

Bel me,

mail me,

of vul het contactformulier in.