Wat vinden coachees van mijn LifeCoaching?

 

Petra uit Arnhem schrijft:

 

Carina helpt mij bij het ontrafelen van de brij aan emoties, overtuigingen, hekelpunten en barrières die ik af en toe in mijn leven ervaar. Dingen die mijn geluk in de weg zitten.

 

Door dingen uit elkaar te halen zie ik beter waar de kern zit. Krijg ik zicht op wat er eigenlijk speelt, wat ik er aan kan doen, wat mijn stappen daarin zijn en wat ik kan en mag loslaten of veranderen.

 

Carina gebruikt dan weer iets lijflijks zoals Bodydrum release en oefeningen uit de yoga, dan weer iets praktisch zoals Transactionele analyse om inzicht te krijgen in communicatie of we maakten gebruik van technieken uit de NLP. Alles bij elkaar geeft mij dat concrete en toepasbare hulp waarmee ik kan oefenen in het dagelijkse leven.

 

Onze gesprekken verliet ik altijd met veel helderheid en inzicht. Optimisme ook en vooral voel ik me steeds contenter met mezelf. Carina heeft oog voor mij als geheel, dit voelt als erkenning van mij als persoon. Ik voel daardoor dat ik ertoe doe, er mag zijn en dat ik goed ben zoals ik ben. Haar acceptatie van mij zorgde ervoor dat ik mezelf beter kan accepteren zoals ik ben. Ik heb mezelf beter leren begrijpen, mijn gedrag, mijn handelen en welke kwaliteiten ik heb en mag laten zien.

 

 

Adina uit Arnhem schrijft:

 

Top gingen verschillende zaken, waaronder enkele praktische, zoals de snelheid van het kunnen afspreken, de doorloop van de afspraken, namelijk kort op elkaar zodat het allemaal nog “vers” bleef en het goed kunnen doorlopen en of afronden van mijn hulpvraag in slechts drie sessies. Dat maakte de coaching efficiënt, goed te behappen en zonder open einde. Zeer prettig!

 

Ik heb Carina ervaren als goed luisterend, invoelend en kundig, ook al staat ze aan het begin van je coachschap. Carina zit goed in de materie en in haar intuïtie, ze is open, eerlijk, helder en let goed op de coachee wat prettig is omdat ze met aandacht en scherpte opereert.

 

Ik heb meer vertrouwen gekregen in waar ik wat zorgen om had en of bang voor was. De coaching heeft dus geholpen door goed en bewust stil te staan bij waar de hulpvraag vandaan kwam en hoe daarop te anticiperen. Carina heeft enkele tools gebruikt die bijvoorbeeld goed hielpen om verschillende rollen uit een te zetten, dat was erg leerzaam. Eigenlijk alleen maar complimenten om zo snel tot de kern te komen en daar ook meteen tools op te zetten die helpen tot nieuwe en behulpzame inzichten te komen.

 

 

 
LifeCoaching bij Carina

Inspiratie, motivatie en intensieve

coaching gericht op de

je loopbaan- of lifedesignvraag.

Afspraak maken?

Bel me,

mail me,

of vul het contactformulier in.