• “Een energy boost en een kompas, dat is wat de vitaliteitscoaching mij heeft opgeleverd.”


  Op een bepaald moment in je leven sta je op een kruispunt dat je weer een keuze moet maken. Maar als je niet zo goed weet wat je wilt dan helpt het enorm om eens echt stil te staan bij wie je bent en waar je energie van krijgt.


  Tijdens de vitaliteitscoaching heb ik inzicht gekregen waar ik energie van krijg en wat energie kost. Je wordt bewust van bepaalde patronen die je wellicht toch eens wil doorbreken. Carina houdt een spiegel voor zonder waardeoordeel. En ze geeft je net dat duwtje wat je nodig hebt om gedachtes om te zetten naar actie. Ik heb verassende inzichten gekregen over het effect van gezonde gedachten, voeding en beweging.


  Door haar ervaring als Yogadocente heeft Carina mij goed advies kunnen geven welke beweging bij mij past om effect te hebben op mijn gezondheid. Iedere sessie was weer een cadeautje aan mijzelf.


  Claudia uit Wolfheze
 • Carina helpt mij bij het ontrafelen van de brij aan emoties, overtuigingen, hekelpunten en barrières die ik af en toe in mijn leven ervaar. Dingen die mijn geluk in de weg zitten.


  Door dingen uit elkaar te halen zie ik beter waar de kern zit. Krijg ik zicht op wat er eigenlijk speelt, wat ik er aan kan doen, wat mijn stappen daarin zijn en wat ik kan en mag loslaten of veranderen.


  Carina gebruikt dan weer iets lijflijks zoals Bodydrum release en oefeningen uit de yoga, dan weer iets praktisch zoals Transactionele analyse om inzicht te krijgen in communicatie of we maakten gebruik van technieken uit de NLP. Alles bij elkaar geeft mij dat concrete en toepasbare hulp waarmee ik kan oefenen in het dagelijkse leven. Onze gesprekken verliet ik altijd met veel helderheid en inzicht. Optimisme ook en vooral voel ik me steeds contenter met mezelf.


  Carina heeft oog voor mij als geheel, dit voelt als erkenning van mij als persoon. Ik voel daardoor dat ik ertoe doe, er mag zijn en dat ik goed ben zoals ik ben. Haar acceptatie van mij zorgde ervoor dat ik mezelf beter kan accepteren zoals ik ben. Ik heb mezelf beter leren begrijpen, mijn gedrag, mijn handelen en welke kwaliteiten ik heb en mag laten zien.

  Petra uit Arnhem
 • In mijn zoektocht naar het terug komen in mijn gevoel kwam ik bij Carina terecht.


  Ik kwam met haar in contact door buiten yoga. Wat een mooie ervaring. Zo fijn en een andere beleving als binnen. Yoga helpt mij bij het fysiek en mentaal in balans komen. Na anderhalf jaar merk ik een duidelijk verschil. Stap voor stap ging beter.


  Carina heeft mij ook gecoacht en de combinatie met yoga heeft voor mij veel gedaan. Grenzen aangeven, beter communiceren en voor mij heel belangrijk zelfcompassie. Ze heeft mij hier heel goed in begeleid. Duidelijk, helder en respectvol. Alle antwoorden komen uit jezelf. Carina heeft mij hier bij geholpen. Dank je wel.

  Bianca uit Huissen
 • Toen ik naar Carina toekwam met de vraag, "Wie ben ik eigenlijk?" was ik verloren en verward, worstelend om mijn emoties te begrijpen en ermee om te gaan.


  Vanaf het allereerste moment, bood Carina een veilige haven van begrip, en haar expertise hielp mij in de loop van onze sessies om mijn gevoelens te verkennen en te omarmen. Ze hielp me om mijn zelfbewustzijn te versterken en mijn zelfwaardering te vergroten van een onzekere '3' naar een zelfverzekerde '8'. Het is niet te onderschatten hoe waardevol en impactvol deze transformatie voor mij is geweest.


  Carina heeft een opmerkelijk talent om met empathie en aandacht naar je zorgen te luisteren, om je dan te begeleiden naar je eigen innerlijke wijsheid en kracht. Ze is een meester in haar vakgebied, die haar vaardigheden met grote toewijding en aandacht toepast. En boven alles is Carina een geweldig mens, ze straalt positieve energie uit, en haar warmte is voelbaar in elke interactie. Ze schept een omgeving die aanmoedigt om te groeien, om te leren en om jezelf te zijn. Ik raad iedereen ten zeerste aan die de mogelijkheid heeft om een lifecoach in de arm te nemen, om dat bij Carina te doen. Elke sessie met haar is een kans om te groeien en om antwoorden te vinden op je diepste vragen. Haar coaching is niet alleen waardevol, het is een transformerende ervaring die je leven kan verrijken en veranderen. Carina, blijf het geweldige werk doen dat je doet! Je bent echt een zegen voor iedereen die het geluk heeft om met je te werken,

  Melchior uit Arnhem
 • Top gingen verschillende zaken, waaronder enkele praktische, zoals de snelheid van het kunnen afspreken, de doorloop van de afspraken, namelijk kort op elkaar zodat het allemaal nog “vers” bleef en het goed kunnen doorlopen en of afronden van mijn hulpvraag in slechts drie sessies. Dat maakte de coaching efficiënt, goed te behappen en zonder open einde. Zeer prettig!


  Ik heb Carina ervaren als goed luisterend, invoelend en kundig, ook al staat ze aan het begin van je coachschap. Carina zit goed in de materie en in haar intuïtie, ze is open, eerlijk, helder en let goed op de coachee wat prettig is omdat ze met aandacht en scherpte opereert.


  Ik heb meer vertrouwen gekregen in waar ik wat zorgen om had en of bang voor was. De coaching heeft dus geholpen door goed en bewust stil te staan bij waar de hulpvraag vandaan kwam en hoe daarop te anticiperen. Carina heeft enkele tools gebruikt die bijvoorbeeld goed hielpen om verschillende rollen uit een te zetten, dat was erg leerzaam. Eigenlijk alleen maar complimenten om zo snel tot de kern te komen en daar ook meteen tools op te zetten die helpen tot nieuwe en behulpzame inzichten te komen.

  Adina uit Arnhem

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte het nieuws van Lifecoaching bij Carina!