LifeCoaching bij Carina is hét adres waar jij antwoorden gaat vinden.

Met LifeCoaching help ik als erkend LifeCoach en ervaringsdeskundige mensen die vastlopen in een Lifedesignvraagstuk. Ik vind het fantastisch te zien hoe mensen door LifeCoaching hun eigen antwoorden vinden, kunnen groeien en weer “vrij-uit” zichzelf kunnen zijn. En dat is precies mijn missie!

 

Mijn praktijk is gelegen Arnhem Zuid en heel goed met de auto en openbaar vervoer bereikbaar. Maar ik kan natuurlijk ook naar jou toe komen!

Ik help jou en beloof jou dat jij ook inzicht krijgt in jouw ‘maskers’, dat je erachter komt waarom je vastloopt in je loopbaan- of lifedesignvraag. Je gaat persoonlijk groeien, je wordt veerkrachtiger en gaat steeds beter voor jezelf kiezen en je eigen lifedesign creëren! Want wat gebeurt er met jou als jij je eigen leven vormgeeft? Precies! Je gaat je ‘vrij-uit’ jezelf voelen ♥

Wat is LifeCoaching?

Met LifeCoaching wordt stilgestaan bij wie jij bent, waarom je de dingen doet zoals je ze doet, wat je wilt in het leven en hoe u dit kunt bereiken.

Met LifeCoaching ga je heel doelgericht in gesprek met je zelf om zo veel mogelijk uit je leven te halen. De LifeCoach gebruikt alle zintuigen om jouw specifieke behoeften helder te krijgen en helpt jou de regie over je eigen leven te nemen en een eigen visie op je leven te ontwikkelen. Wat is voor jou belangrijk en hoe wil jij je leven en werk vormgeven? 

 

LifeCoaching = LifeChanging = LifeDesign!

Tarieven LifeCoaching bij Carina

Particulier tarief € 85,- per uur (inclusief BTW).

Pakketten

Kort traject = 5 consulten à 1½ uur, prijs € 573,75 incl. BTW in plaats van € 637,50;

Intensief traject = 8 consulten à 1½ uur, prijs € 867,- incl. BTW in plaats van € 1.020,-.

 

Zakelijk tarief  in overleg. Voor langdurige trajecten is een voorstel op maat mogelijk.

 

Misschien hoeft je deze kosten niet zelf te dragen, maar is er een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk.