LifeCoaching = LifeChanging = LifeDesign!

LifeCoaching is Lifechanging is LifeDesign. Het maakt je bewust van wie je werkelijk bent. Het geeft je diepe persoonlijk inzichten in je onbewuste overtuigingen en belemmeringen. Het helpt je helder te krijgen waar je naartoe wilt en hoe je dat kunt doen. Je zult belangrijke keuzes kunnen maken die een blijvende positieve effect zullen hebben op jezelf en de mensen om je heen.

Coachtraject

Een coachtraject start altijd met een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek kijken we wat er speelt en bepalen we of ik de juiste persoon ben voor jouw coachvraag. Als we besluiten verder te gaan, bespreken we wat je in het traject wilt bereiken en hoeveel sessies er nodig zijn. Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 5 tot 8 sessies.

 

Jij bepaalt wanneer je de coachgesprekken wilt hebben. De gesprekken kunnen in overleg overdag, ’s avonds of op zaterdag plaatsvinden. Ook jij bepaalt de plaats waar de gesprekken plaatsvinden; in mijn praktijk of in de natuur. Denk je na het lezen van mijn werkwijze en achtergrond dat mijn coaching iets voor je kan zijn, gun jezelf dan een LifeCoachtraject !


Werkwijze

De kern van mijn werkwijze is dat we diep van binnen kijken naar wat voor jou belangrijk is, waar jij aan wilt werken. Gesprekken en praktische opdrachten waarin aandacht is voor hoofd, hart en lichaam worden ingezet om jouw doel te bereiken. Mijn opleiding bij het ATMA vormt de belangrijkste bedding voor hoe ik werk. 

 

Ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Coachstijl

Mijn coachstijl is een gecombineerde stijl van transformationele coaching, ontwikkelingsgericht & resultaatgericht. Door reflectie- en dieptevragen wil ik jou stimuleren je eigen antwoorden te vinden. Ik bevraag en spreek je aan op je intrinsieke motivatie, zodat je een beweging van binnen naar buiten maakt. Doordat deze beweging, de transformatie, niet van buitenaf of bovenaf is opgelegd ervaar je meer ruimte om in mogelijkheden te denken. Mijn stijl zal ook het zelfsturend vermogen verder worden ontwikkeld. Hoe kom je van de huidige naar de gewenste situatie. Ik zal je stimuleren om doelstellingen in (kleine) stappen te realiseren. Je wordt je meer en weer bewust van de kansen en mogelijkheden en hoe daar vorm aan gegeven kan worden.

 

Hiervoor gebruik ik verschillende technieken waaronder Transactionele Analyse, Voice Dialoque, Rationele Effectiviteits Training (RET), Positieve Psychologie, NLP, mindfulness, geleide meditaties, visualisatie, emotiemanagement, lichaamsgerichte coaching en soms zelfs een yogahouding!

Maar ik werk ook met thuiswerkopdrachten. Want coaching vraagt natuurlijk ook iets van jou. Als je je eigen leven richting wilt geven, dan ga je daar actief en gemotiveerd mee aan de slag. Dat zal spannend en confronterend zijn als we terugblikken naar het verleden. Maar zal heel verhelderend en helend werken in het hier en nu. En vertrouwen geven om situaties in de toekomst aan te gaan.

Uiteindelijk voel je je “vrij -uit jezelf”

Coachstijl