Vitaliteitscoaching W.E.L.ZI.J.N.

Vitaliteitscoaching W.E.L.ZI.J.N. is leren betere keuzes voor jezelf maken, waardoor je ‘vrij-uit’ jezelf, een gelukkig mens kunt zijn!

Dat is wat ik wil bijdrage in deze maatschappij, dat is wat ik nu weet. Maar dat wist ik op mijn 18e echt nog niet.
Hoe weet je nu op je 18e wat je later wilt worden? 

 

We hebben allemaal wel eens de vraag gehad: “Weet jij wat je later wilt worden als je groot bent?” Ik had geen werkelijk geen idee, dus ik deed waar ik goed in was. Wiskunde, economie, administratie. Op de middelbare school en daarna, was ik meer een bètavrouw. Biologie had ik in de 2e klas al laten vallen, dus de weg richting de zorg was een soort van afgesloten. Die talenknobbel was toen ver te zoeken. Inmiddels red ik me aardig, zelfs in het Grieks! Maar in de jaren ’80 was er nog niet zoveel aandacht voor vitaliteit en welzijn.

 

Ergens heel goed in zijn, maar niet voor je welzijn zorgen

Met zo’n vakkenpakket kom je al gauw op kantoor uit. En nog wist ik niet wat ik wilde worden. Toen belandde ik in verzekeringsland ook wel de financiële sector. De ene na de andere studie op het gebied van levensverzekeringen en schadeverzekeringen. Ik was er toevallig heel goed in. Ook de projecten waarin ik mee mocht draaien, waren voor mij als organisatietalent een eitje. Na verloop van tijd begon het enthousiasme in mijn werk wel af te nemen. Maar de gouden kooi (wat de financiële sector toch is) weerhield me er steeds van om dat te doen wat ik écht graag wilde.

Vitaliteitscoaching W.E.L.Z.I.J.N.

Want met dat vraagstuk had ik me de laatste jaren meer en meer mee beziggehouden. Samen met een coach op onderzoek uit: Wat is je droom? Wat wil je? Wat kun je allemaal al? Wat houdt je tegen? Voelen wat past wel en wat pas niet bij mij. Inmiddels ging mijn lichaam steeds meer protesteren, de ene klacht na de andere. Van onschuldige klachten tot in een burn out. Lief zijn voor mezelf was er niet meer bij. 

 

Zorgen voor vitaliteit en welzijn; betere keuzes voor mezelf maken

Als op een dag alweer bijna 2 jaar geleden, op m’n 48ste, het echt niet langer gaat en het roer écht om gaat. Ik word Lifecoach en Yogateacher!! Ik laat me niet meer weerhouden door wat anderen zeggen; er zijn al zoveel LifeCoaches en yogadocenten. Maar ik ga in mijn kracht staan, ik heb vertrouwen in mezelf; ik heb iets te bieden en weet mensen te inspireren. De opleidingen tot LifeCoach bij ATMA en Yogateacher bij Arhanta hebben mij zoveel gebracht. Maar het allermeest de bevestiging dat ik nu op het goede pad zit, dat dit hetgeen is waar ik gelukkig van word en dat dit de baan is wat ik wil worden als ik later groot ben!

 

Vitaliteitscoaching W.E.L.Z.I.J.N. is ‘vrij-uit’ jezelf zijn

Hoe mooi is het om mensen te coachen in vitaliteitsvraagstuk!? Ben je door corona het spoor bijster of juist zonder werk komen te zitten en weet je niet meer welke kant je op wilt? Of wil jij ook op onderzoek hoe je de 2e helft van je leven wil inrichten?

Dan is Vitaliteitscoaching W.E.L.Z.I.J.N. de oplossing!

Buiten het feit dat iedereen weet wat het woord welzijn betekent, heeft elke letter nu ook een thema dat we in de coaching onderzoeken:

 • Weerstand; waar zit weerstand?
 • Eerlijk; eerlijk zijn naar jezelf!
 • Leef; hoe leef je eigenlijk?
 • Zelfonderzoek; hoe voel je je?
 • Inspiratie; durf je te dromen?
 • Ja; dit is wat ik allemaal kan!
 • Nieuw; mijn nieuwe ik, mijn nieuwe pad!

 

In Vitaliteitscoaching W.E.L.Z.I.J.N. ga je in 7 sessies op onderzoek uit, ontdekken, leren zodat:

 • je weet waar je energie van krijgt;
 • jouw (diepste) wensen weer zichtbaar zijn;
 • je weet waar (lichamelijke) weerstand, risico’s en valkuilen zitten;
 • je  je (weer) bewust wordt van je gevoel,

Waardoor je betere keuzes en besluiten voor jezelf kan maken. En je ontdekt dat je weerbaar bent en nog steeds flexibel kunt zijn in lichaam en geest. Dat je voor je eigen WELZIJN kunt zorgen, ‘vrij-uit’ jezelf, een gelukkig mens kan zijn!

 

Waarom Vitaliteitscoaching W.E.L.Z.I.J.N. bij Carina?

Mijn Vitaliteitscoaching is de enige coaching die je op vier essentiële thema’s helpt jouw vitaliteit te verhogen. Ongezonde gewoontes laat je los waardoor er ruimte komt voor nieuwe positieve gewoonten in je leven op het gebied van:

1. Gezonde voeding; voeden in plaats van vullen; weten wat voeding voor je gezondheid betekent

2. Gezonde beweging; houdt je lichaam fit en flexibel

3. Gezonde sociale contacten; verzamel positieve mensen om je heen, thuis en op je werk

4. Gezonde gedachten; laat “ja maar” en “nee want” los; Welke droom wil jij nog waarmaken?

 

Add A Comment